Abilica WeightVest Flexi Power - 20 kg.

1 799,00 kr

flowStockInterval.stock.notInStock
Pcs
Artikelnummer: 372837
EAN 7051943728370
zentheme.detail.manufacturerNumberLabel W2271
Abilica WeightVest Flexi Power - 20 kg.
Abilica WeightVest Flexi Power är en justerbar viktväst som tar din träning till en helt ny nivå.

Denna viktvest är idealisk för erfarna träningsentusiaster som vill öka intensiteten i sina träningspass. Viktvesten har en maximal belastning på 20 kg och är utrustad med 38 viktpåsar fyllda med järnsand. 22 av påsarna är placerade på baksidan av västen, medan de återstående 16 påsarna är placerade på framsidan. Varje påse väger 0,5 kg och totalt väger påsarna 19 kg. Själva västen väger cirka 1 kg, vilket ger en total viktbelastning på 20 kg.

Västen är tillverkad i polyester och neopren och kan enkelt tvättas för hand när viktpåsarna är borttagna. Den kan justeras och dras åt med två kraftiga kardborrband för att säkerställa en bra passform. Västen har också en maximal midjevidd på cirka 120 cm, vilket gör att den passar de flesta kroppsformer.

Abilica WeightVest Flexi Power är utformad för att ge dig full rörelsefrihet under träningen och den är idealisk för en mängd olika övningar, inklusive löpning, viktliftning och kroppsviktsövningar. Viktvästen ger dig möjlighet att öka belastningen på dina muskler och förbättra din uthållighet på ett effektivt sätt.

Sammanfattningsvis är Abilica WeightVest Flexi Power en robust och pålitlig viktvest som ger dig möjlighet att ta din träning till en helt ny nivå. Med justerbar vikt upp till 20 kg och 38 viktpåsar fyllda med järnsand är denna viktvest idealisk för erfarna träningsentusiaster som vill öka intensiteten i sina träningspass.

Specificationer
  • 38 viktpåsar á 0,5 kg. 
  • Justering upp till 120 cm midjeomkrets. 
  • Tillverkad i neopren och polyester.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Mylna Sport AB · Ryghgata 4B, 3050 Mjöndalen  
Tel. 036-452 70 · post@mylnasport.se